Voor mijn werk kan ik niet dragen wat ik echt wil

Heb je jezelf dit weleens horen zeggen? Denk je dat jouw unieke stijl geen plek heeft op kantoor?

Ik hoor het regelmatig. En ik snap de gedachte hoor. Maar wat als ik je vertel dat dit niet helemaal klopt? En dat je persoonlijke stijl en zakelijke kleding hand in hand kunnen gaan. Dat je niet hoeft te kiezen tussen jezelf zijn en passend gekleed gaan naar je werk?

Neem nou Anna, een advocaat die vintage blouses draagt onder haar strakke pakken. Of Lisa, een marketeer die haar outfits opfleurt met handgemaakte sieraden. Zij doen het gewoon. Zichzelf zijn, ook op hun werk

Ja, je hebt regels op de werkvloer, maar wie zegt dat jouw stijl daarbuiten moet blijven?

Het is eigenlijk heel simpel: Jouw Stijl, Jouw Regels.

Dus, wat is jouw stijl?

Hou je van kleur, heeft een bepaalde snit jouw voorkeur, Of voel jij je happy in zachte materialen die lekker comfortabel zitten?

Jouw eigen unieke stijl hoort niet thuis te blijven als jij naar je werk gaat.

Het gaat erom die persoonlijke touch te vinden die zegt: ‘Dit ben ik,’ en die toch past binnen de kaders van je job.

Want wie zegt dat zakelijk gelijk staat aan saai?

Een opvallende kleurcombinatie, een broek in een bijzonder patroon, een stoer leren jasje. Dat zou pas gaaf zijn. Je bent nog steeds professioneel, maar ook 100% jij.

Dus, hoe laat je je eigen stijl met je werkgarderobe samenvallen? Dat begint met jouw persoonlijke jij-sausje eroverheen te gieten. Kies kleren waarin jij je top voelt. Want goed zittende kleding geven je gelijk een zelfvertrouwenboost.

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen een wereld van verschil maken: een opvallend sieraad, die unieke tas, of schoenen met een twist tillen je outfit naar een hoger niveau.

Je werkplek hoeft geen stijlvrije zone te zijn

Het is tijd om die ‘ik kan niet dragen wat ik wil voor mijn werk’-mythe de deur te wijzen. Want echt, met een beetje creativiteit en lef kun jij je persoonlijke stijl laten stralen, elke dag weer. Dus, wanneer begin jij met het opfrissen van je zakelijke kledingkast?

P.S. Benieuwd hoe je werk en stijl kan combineren?

Meld je nu aan voor een exclusief ‘Weet-Wat-Je-Waard-Bent’-gesprek met mij! Kijken we samen hoe we jouw stijl naar een hoger niveau kunnen tillen.

Stijlvol kleden op je werk